Antikorona Zona

AntiKorona Zona je besplatna online platforma sa ciljem da približi drugačiju vrstu socijalizacije u doba karantina. Ova platforma ti pruža savršenu priliku da pričaš sa prijateljima , radiš jogu, slušaš korisna predavanja ili da se priključiš različitim radionicama putem aplikacije Zoom.

Nešto više o Antikorona zoni

AntiKorona Zona je nastala kao ideja članova organizacije Srbija u pokretu u saradnji sa startup-om Taraba. U vreme kada skoro ceo svet oseća posledice korona virusa svaki dan, oni su želeli da iskorise digitalni svet kao sredstvo za povezivanje ljudi. Da pruže priliku ljudima da na jednom mestu dele svoja znanja i ideje, druže se i sami kreiraju sadržaj koji žele. Svaka radionica se dešava uživo i možeš da se priključiš bilo kojoj putem Zoom linka.

Ukoliko želiš da promeniš svoju svakodnevnu rutinu za vreme karantina, onda je ovo idealna prilika za tebe. Sve što je potrebno da uradiš jeste da pogledaš raspored i uključiš se u direktni video klikom na link. Raspored, kao i nešto više o samoj platformi, možeš pogledati ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *