Početak Programa

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi Program – #VanrednoObrazovanje koji će delovati kao resurs centar civilnog društva za sve vezano za obrazovanje tokom vanrednog stanja usled COVID-19 virusa.

#VanrednoObrazovanje je inicijativa Unije srednjoškolaca Srbije (UNSS), Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije (NARNS), Unije parlamenata leskovačkih srednjoškolaca (UPLS), Unije Užičkih srednjoškolaca (UUS) i Prijatelja dece Srbije (PDS) o kojoj možete da pročitate ovde.

Kroz Program ćemo objavljivati vesti u nekoliko segmenata: prvi segment je Info o obrazovanju sa poslednjim informacijama o obrazovanju, drugi #ObrazovanjeuDobaKorone o dešavanjima širom Srbije i treći je #VanredneAktivnosti o svim aktivnostima samog Programa ( ali i drugih organizacija i institucija) koje ćemo pružiti na korišćenje svim zainteresovanima kako bi kvalitetno proveli slobodno vreme (#StayHome).

Ovo će, dodatno, biti prostor za sve učenike, nastavnike i roditelje gde mogu da dele materijale jedni sa drugima, preko resurs stranice, kako bismo osigurali deljenje dobrih praksi, materijala i ideja između svih važnih aktera u obrazovanju!

Za dalje informacije pratite ovu stranicu, društvene mreže i prijavite se za Newsletter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *